sharp mount, living room, chimney-1544277.jpg

Het aankopen van een kachelpijp, rookkanaal

Bent u van plan een kachelpijp, rookkanaal aan te schaffen. let dan goed op. Hiervor gelden strenge eisen. Denk aan het bouwbesluit en meerdere certificeringen zoals het T600 wat inhoudt dat de pijp tegen hoge temperaturen moet kunnen. Dit is erg belangrijk voor als u ooit aanspraak moet maken op een verzekering. Deze zal vragen om bewijs van alle keuren en normen. Met een kachelpijp van Warmfire weet u zeker dat u aan alle keuren en normen voldoet. Dit merk is exclusief te verkrijgen bij HGB trading te Beverwijk.

Koop een kachelpijp bij HGB-trading

Bij HGB trading verkopen ze al jaren rookkanalen. Ook hebben ze hier een uitgebreid aanbod op voorraad te Beverwijk. Daar is een grote showroom met rookkanalen en houtkachels in diverse soorten. u kunt hier uw hart ophalen als u van kachels houdt. Maar het is immers ook handig voor de aankoop uw spullen te bekijken. Of misschien heeft u een goed advies nodig ? Bij HGB trading kan het allemaal.

Vernieuwde website met rookkanalen en kachelpijpen.

HGB trading is onlangs verhuist van Velserbroek naar Beverwijk. Dit omdat er ruimte te kort was en in Beverwijk kan er weer verder gegroeid worden. Met de verhuizing van de showroom is meteen de website aangepakt. Deze is geheel vernieuwd en nu is het complete pakket goed en overzichtelijk weergegeven. Het is dus ook online erg interessant om kachelpijpen aan te schaffen bij HGB trading. Vandaag besteld en meestal de volgende dag al in huis.

Als u ook een kijkje wilt nemen op de website van HGB trading klik dan hier voor de kachelpijpen, rookkanalen.