heat, summer, excursion-1494868.jpg

Ruimte besparen door een boiler horizontaal te plaatsen

Je kunt veel ruimte besparen in de keuken of de douche door de elektrische boiler horizontaal te monteren. Met de Aparici boiler zal dit zeker gaan lukken en heb je een goede aankoop. Naast ruimtebesparend zijn ze energiezuinig en gemaakt van de beste materialen.

Platte boiler van 27 cm diep

Deze platte boiler hangt dus niet in de weg en heeft ook nog eens een prachtig design. En zal heel erg goed in het interieur passen zonder weg te werken. En in de badkamer stoot je er niet tegenaan, boven een deur of boven een kast is vast nog wel een plek te vinden.

Instelbaar naar een lager vermogen, twee tanks aanwezig

Ook het mooie aan deze Aparici horizontale boiler is dat deze naar een lager vermogen van 1200watt ingesteld kan worden. Er is een dubbele tank aanwezig die apart van elkaar ingesteld kan worden. In totaal is er een vermogen van 2000watt.

Mocht er niet veel elektra over zijn op locatie, dan is het ideaal om het lagere vermogen te gebruiken.

Anti kalk boiler door de droge weerstand

Een ander argument is de droge weerstand. Omdat deze niet in direct contact met water staat, vormt er minder kalkvorming. Daarom heeft het ook wel anti kalk boiler. Ook omdat er twee speciale magnesium anodes aanwezig zijn, zorgt het voor een langere levensduur.

Normaal dien je elke twee jaar anodes te vervangen in de boiler, dat zal nu niet nodig zijn.

Zelflerende Smart controller

Als de smart controller na twee weken jou verbruik heeft opgenomen, dan zal hij verder gaan in de eco en de meest zuinige stand. Na het activeren van de eco stand, doet hij dus zelf zijn werk. En mag dan ook niet onderbroken worden, anders moet hij weer helemaal opnieuw gaan uitlezen.

Horizontale boiler nodig?

Als jij het ziet zitten om de boiler horizontaal te plaatsen, hij kan ook verticaal, dan kan je deze online bestellen. Aparici Eficiente Smart is verkrijgbaar in 50 liter, 80 liter en 100 liter via de link Aparici elektrische boiler.

Laat een reactie achter