light bulbs, hanging, illuminated-1854161.jpg

DAT Heating, alles voor warm water en verwarming

DAT Heating, alles voor warm water en verwarming. Deze producten zijn al in veel bedrijven maar ook huishoudens te vinden. Hiermee heb je een veilig en betrouwbaar product in huis. Al jaren is DAT actief in de verwarmingsbranche en de producten komen uit fabrieken binnen Europa. Tevens vind je deze bij een beperkt aantal wederverkopers die gecertificeerd zijn.

DAT heating

Producten van kwaliteit en duurzaam

DAT Heating vindt kwaliteit erg belangrijk en wij doen er ook alles voor dat het duurzaam en energiezuinig is. Bij DAT kunt u terecht voor een professioneel antwoord. Wij weten namelijk wat de consument wil en een goed advies is dan ook zeer belangrijk.

Alles voor uw warme water en verwarming

Bij de webshop van de wederverkopers is alles wat te maken heeft met warm water en verwarming. U kunt daarbij denken aan de onderstaande producten

  • Luchtcollector
  • Elektrische CV ketel
  • Elektrische boiler
  • PV verdeler
  • Schakelkast

In de huidige tijd van energietransitie proberen wij uiteraard mee te denken. Zo wordt gasloos verwarmen eenvoudiger met een Elektrische boiler en Elektrische cv ketel. Deze apparaten zijn energiezuinig en voorzien van label A en B.

Met zonnepanelen op het dak wordt de elektrische cv ketel dan ook zeer interessant. Als er stroom over is, dan kan dit gebruikt worden voor het opwarmen met de elektrische cv ketel.

Voor particulieren en bedrijven

Duurzaam wonen wordt makkelijker en kan er flink bespaard worden. Dat is weer prettig voor de portemonnee. Onze producten worden zowel aan de zakelijke markt, projecten als aan particulieren verkocht. Ook weten installatiebedrijven ons al te vinden.

Betaalbaar en scherpe prijzen, dat is eveneens belangrijk vinden wij. Daarnaast betrouwbaar en duurzaam, dat is wat je kunt verwachten van DAT. Verder voldoen al deze producten aan de Europese eisen van deze tijd.

Waar zijn DAT producten te bestellen?

Als je meer info wilt over DAT producten kijk dan eens rond bij bijvoorbeeld Warmteshop in de webshop. Er zit vast wel iets bij wat voor jou van toepassing kan zijn. Mocht je meer willen weten dan kan je ons altijd mailen. Een mail wordt altijd binnen 2 uur beantwoord.

Laat een reactie achter