ibiza, vacations, vacation-816512.jpg

Je eigen Ibiza vibe met de Kunsthaag Wandmat Ibiza

Je eigen Ibiza vibe met de Kunsthaag Wandmat Ibiza. Vrijwel iedereen wordt enthousiast bij het zien van deze wandmat op de muur. Direct een prachtig resultaat. Vervaardigd van hoge kwaliteit en duurzaam. Maak je eigen Ibiza make over op een simpele manier.

Maak de omgeving leuker op kantoor, in de showroom, loods of thuiswerkplek. Daarnaast zorgt het voor sfeerverhoging en minder galm.

Eenvoudig je eigen Ibiza vibe maken

Ibiza dichter bij huis ? Ja zeker, dit hoeft helemaal niet zo moeilijk. Hang deze hippe wandmat van kunststof aan de wand. Nou, dan moet jij eens kijken hoe enthousiast iedereen is. Mensen zijn direct ontspannen en willen langer in een groene omgeving blijven.

Een volle dekking en zeer kleurrijk, eenvoudig monteren en ook nog een een lange levensduur. En geen onderhoud. Heerlijk toch? ophangen en geen omkijken meer naar.

Ibiza Jungle van kunststof. Snel en eenvoudig een groene wand zonder te wachten op resultaat. Een vrolijke en ontspannen omgeving.

brick wall, leaves, foliage-1869537.jpg
Snel groene muur met Ibiza wandmat

Ibiza mat in Horeca en exposities

Bij de horeca zijn ze al veel te zien en is het een echte trend. In het buitenland heb je dit ook vast wel gespot. Ook staat het zeer representatief bij evenementen. Met de aankleding van een paar van deze fraaie en vrolijke kunstmatten wordt het al een hele andere omgeving. Een Eyecatcher is het gegarandeerd en mensen zullen nog lang napraten.

jungle-doe-het-zelf

Wat is dan een Ibiza Wandmat kunsthaag?

Deze kunststof wandmat is opgebouwd met diverse kleuren planten en bevestigd op een kunststof frame. Met de afmeting van 1x1meter (1m2) is het zeer eenvoudig ophangen aan de muur aan een spijker of schroef. Ook is de achtergrond niet meer zichtbaar en is er geen achtergrondscherm nodig.

Je kunt meerdere matten aan elkaar koppelen door het klik systeem. En zijn NON toxic, brandvertragend en uv bestendig. Tevens leuk om te combineren met andere wandmatten van Kunsthaageu.

Verder is deze mat geschikt voor interieur en buiten. Bijvoorbeeld in de veranda of aanbouw.

  • Onderhoudsvrij
  • Direct resultaat
  • Kwaliteit
  • Makkelijk ophangen
  • Duurzaam
  • Voor interieur en buiten

Waar is deze leuke Ibiza wandmat kopen?

Enthousiast en zou je wel meer willen weten? In de online webshop van Kunsthaageu is meer informatie te vinden. Vanuit huis te bestellen en binnen 2 werkdagen geleverd. Klik op deze link Kunsthaag wandmat Jungle Ibiza.

ibiza-kunststof
Ibiza kunststof wandmat

Laat een reactie achter